Investering

Zelf was ik nooit zo'n fan van 'Het Huwelijk', totdat ik me ineens op een strand in Nieuw Zeeland hoorde vragen aan mijn geliefde of hij met me wilde trouwen...Life is full of surprises! 2 weken later trouwden we voor de grap in Las Vegas, en daarna in Nederland 'voor het echie' tijdens een magisch kampeerweekend in de bossen. Cliche maar waar, het allerallerallerbeste weekend van mijn leven! En nu, zoveel jaar later, komt dat gelukzalig gevoel weer helemaal terug bij het zien van onze foto's...de moeite waard dus om hier in te investeren :)

​Werkwijze- Visual Storytelling

Tijdens de dag zelf zullen jullie amper merken dat ik aanwezig ben. Ik geef jullie aanwijzingen wanneer het nodig is en zorg er voor dat jullie je relaxed voelen, en verder zal ik vooral jullie verhaal vertellen door mijn lens.

De rest van de dag zal ik alle bijzondere momenten op een natuurlijke manier vastleggen, gewoon spontaan en zoals jullie zijn. Met gevoel voor detail en schoonheid, en een vleugje humor!

Tijdens een huwelijk ben ik minimaal 6 uur aanwezig, een echte vereiste om jullie persoonlijke verhaal met alle bijbehorende emoties mooi vast te kunnen leggen.  Voor jullie reportage reserveer ik graag ongeveer 1 uur zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen voor mooie foto's. En wie weet neem ik jullie rond zonsondergang ook nog even mee voor een bijzonder fotomoment!

Miss Lalamour fotografeert meestal niet tot heeel laat tijdens een eventueel feest (uitzonderingen daargelaten), en is het allerliefst aanwezig bij buitenbruiloften met kampvuurtjes, veel zelfgemaakte details, adembenemende natuur en veel vrijheid.

(Yes, I'm a hippie at heart ;))

Na afloop ontvangen jullie mooi bewerkte foto's op hoge resolutie op een mooie houten USB-stick, en een luxe mini-album dat wordt samengesteld door mij.

 

Vragen? Mail me! :)

 

*

= Wij hebben zo veel te danken aan Eva. Onze hele dag compleet en perfect vastgelegd. De sfeer van ons festival-thema is perfect tot uiting gekomen, mede dankzij de goede voorbereiding en tips van Eva. Op de dag zelf is zij erin geslaagd om samen met de videograaf alle key-momenten en het samenzijn met alle gasten perfect vast te leggen. We hebben door haar manier van werken optimaal van onze dag kunnen genieten en nu een prachtig naslagwerk van onze dag. Love you!

X van M+W  =

= Wat ontroerend mooi! Inmiddels heel wat tranen hebben we weggepinkt.  We zijn allebei diep onder de indruk! Wat heb je een geweldig mooie weergave van de sfeer weten te maken. Er is niets te veel gezegd over jou. W + P =

 
 

Tarieven

Fotografie huwelijk door Miss Lalamour (starttarief 6 uur)..........1250 euro

+ Luxe mini-album (15 x 15 cm, 6 spreads)

Mogelijkheid tot upgraden album.


Extra uur fotografie........................................................................ 150 euro

Slideshow met muziek....................................................................175 euro

Loveshoot + MINI-album............................................................... 290 euro

Lifestyle/ Newborn/ Creatorshoot + MINI-album........................ 290 euro

Fine art portret + afdruk op alu-dibond 20 x 30 cm.....................290 euro


Reiskosten vanaf Vinkel (vlakbij Den Boch) ................................. 0,35 euro/km

 

        *Den Bosch, the Netherlands  *  KvK 51372401 *  Miss Lalamour is onderdeel van Eva Krebbers Photography *

 

 

- Available for weddings and photoshoots worldwide -

  • Instagram - Black Circle
  • b-facebook