• moody fotografie trouwen in het bos

  • visual storyteller fotograaf vintage trouwjurk

  • bohemian bruiloft bohowedding elopement

  • fotograaf Den Bosch huwelijksfotograaf

  • trouwfotograaf bruidsfotograaf blote voeten bruiloft

Zoals je op bovenstaande foto ziet,vind ik het super leuk dat jij hier bent...welkom!

Mijn naam is Eva Krebbers, ik kom uit het wonderschone jaar 1981, en ik ben fotograaf. Fotograferen is het aller-aller-allerliefste wat ik doe: ik vang een magisch moment, een twinkeling in je ogen, die liefdevolle blik, je haar wat wappert in de wind en woosh....daar is het. Iets heel normaals, is ineens veranderd in een tijdloze, betoverende herinnering die allerlei gevoelens oproept. Daarom doe ik wat ik doe.

Eigenlijk dekt het woord 'fotograaf' de lading niet. Ik ben een mooi-maker, herinneringen-vanger, verhalenverteller, beeldbabe (ehhh?!), en tijdstilzetter. Ik hou er van om de grenzen op te zoeken (letterlijk en figuurlijk - als je ooit met mij op vakantie bent geweest weet je dat ik altijd ook 'even het buurland mee wil pakken'). Want waarom standaard als het ook bijzonder kan zijn? Ik let op details, maar wordt soms ook zo overweldigd door mijn emoties dat ik bijna vergeet te klikken (zoals toen ik voor het eerst een geboorte fotografeerde). En ik heb een zwak voor de verhalen die worden verteld door handen en voeten. Dus wees gewaarschuwd, er zit altijd wel een handen- of voetenfoto tussen als je met mij te maken krijgt...;)

Toen ik me in 2011 inschreef bij de KvK, zocht naar een naam die mijn liefde voor De Liefde (l'amour) en mijn dromerige inborst (lalaland, het land waar je heen gaat in je dromen) combineerde...et voila, Lalamour Photography was geboren! Nu ik in 2019 mijn droom om fulltime fotograaf te zijn heb kunnen realiseren, werd het ook tijd voor een nieuwe naam: Tumbleweed and Fireflies Photography. Beiden fenomenen uit de natuur die magisch zijn, en waar ik extatisch blij van word. Net zoals jij, wanneer je mijn foto's ziet!

Ik werk vanuit huis (dat staat in Vinkel, een klein gehucht vlakbij Den Bosch), en reis tegelijkertijd het hele land door. Ik ben opgeleid als psycholoog én als fotograaf, en begon met analoog fotograferen en zelf ontwikkelen en afdrukken in een doka. Een hele goede basis in deze digitale wereld.

Wanneer ik niet werk, zit ik op de bank met thee en chocola en een goed boek. Ha, I wish...Ik heb twee kinderen en woon in een boerderijtje met hangbuikzwijntjes, katten, kippen en een moestuin, dus die momenten van bankhangen komen sporadisch wel eens voor.

Ik hou van goede boeken, van verlaten landschappen en ruige natuur, regendruppels die over een raam rollen, binnensneaken in vervallen landhuizen en hopen dat ik in een kledingkast de mooiste jurken uit de jaren '20 aantref..., <-- fantaseren, wandelen maar niet te ver, treurwilgen en notitieboekjes verzamelen waar dan maar 3 bladzijden in beschreven worden, teckelhondjes en me dan realiseren dat ik een kattenmens ben, en nog veel, veel meer.

En nu wil ik graag meer over jou weten, dus druk op die knop en stuur me iets leuks!

 

 

Publicatie in tijdschrift Seasons

(fotografie en tekst)

" Botanische schatkamers.

Slechts drie weken per jaar gaan de deuren open van de Koninklijke serres van Laken in Brussel. Binnen wandel je langs botanische schatten die soms al 150 jaar oud zijn."

— Seasons magazine, februari 2020.

Publicatie in tijdschrift Modes et Travaux

(fotografie)

" In het Engelse Brighton woont een familie van 4 in een regency tiny appartement van 55 m2.

Met natuurlijke kleuren en creatieve oplossingen brengen ze rust in hun interieur."

— Modes et travaux magazine, Frankrijk januari 2020.

        *Den Bosch, the Netherlands  *  KvK 51372401 *  Tumbleweed and Fireflies Photography is onderdeel van Eva Krebbers Photography *

 

 

- Available for weddings and photoshoots worldwide -

  • Instagram - Black Circle
  • b-facebook