Zoals je op bovenstaande foto ziet, ben ik enorm blij dat jij mijn site bekijkt...welkom!

Mijn naam is Eva Krebbers, ik kom uit het wonderschone jaar 1981, en ik ben fotograaf. Fotograferen is het aller-aller-allerliefste wat ik doe: ik vang een magisch moment, een twinkeling in je ogen, die liefdevolle blik, je haar wat wappert in de wind en woosh....daar is het. Iets heel normaals, is ineens veranderd in een tijdloze, betoverende herinnering die allerlei gevoelens oproept. Daarom doe ik wat ik doe.

Eigenlijk dekt het woord 'fotograaf' de lading niet. Ik ben een mooi-maker, herinneringen-vanger, verhalenverteller, beeldbabe (ehhh?!), en tijdstilzetter. Ik hou er van om de grenzen op te zoeken (letterlijk en figuurlijk - als je ooit met mij op vakantie bent geweest weet je dat ik altijd ook 'even het buurland mee wil pakken'). Want waarom standaard als het ook bijzonder kan zijn? Ik let op details, maar wordt soms ook zo overweldigd door mijn emoties dat ik bijna vergeet te klikken (zoals toen ik voor het eerst een geboorte fotografeerde). En ik heb een zwak voor de verhalen die worden verteld door handen en voeten. Dus wees gewaarschuwd, er zit altijd wel een handen- of voetenfoto tussen als je met mij te maken krijgt...;)

Toen ik me in 2011 inschreef bij de KvK, zocht naar een naam die mijn liefde voor De Liefde (l'amour) en mijn dromerige inborst (lalaland, het land waar je heen gaat in je dromen) combineerde...et voila, Miss Lalamour was geboren!

Ik werk vanuit huis (dat staat in Vinkel, een klein gehucht vlakbij Den Bosch), en reis tegelijkertijd het hele land door. Ik ben opgeleid als psycholoog én als fotograaf, en begon met analoog fotograferen en zelf ontwikkelen en afdrukken in een doka. Een hele goede basis in deze digitale wereld.

Wanneer ik niet werk, zit ik op de bank met thee en chocola en een goed boek. Ha, I wish...Ik heb twee kinderen en woon in een boerderijtje met hangbuikzwijntjes, katten, kippen en een moestuin, dus die momenten van bankhangen komen sporadisch wel eens voor.

Ik hou van de melancholie van het leven, van verlaten landschappen en ruige natuur, regendruppels die over een raam rollen, binnensneaken in vervallen landhuizen en hopen dat ik in een kledingkast de mooiste jurken uit de jaren '20 aantref..., <-- fantaseren, wandelen maar niet te ver, treurwilgen en notitieboekjes verzamelen waar dan maar 3 bladzijden in beschreven worden, zoute chips (naturel, ik ben opgegroeid in België), teckelhondjes en me dan realiseren dat ik een kattenmens ben, en nog veel, veel meer.

​​

En nu wil ik graag meer over jou weten, dus druk op die knop en stuur me iets leuks!

 

 

        *Den Bosch, the Netherlands  *  KvK 51372401 *  Miss Lalamour is onderdeel van Eva Krebbers Photography *

 

 

- Available for weddings and photoshoots worldwide -

  • Instagram - Black Circle
  • b-facebook